Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Από σήμερα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο

Μετά από μια τεράστια προσπάθεια ενά μισι χρόνου ο ΆΡΗΣ Θεσσαλονίκης, ο ΆΡΗΣ της Ελλάδας ολόκληρης είναι έτοιμος να αλλάξει οριστικά σελίδα αφήνοντας πίσω του μια μεταβατική περίοδο η οποία προκάλεσε στις τάξεις του κόσμου της ομάδος πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Με την είσοδο της Π.Α.Ε. στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα εξασφαλίστηκε αυτομάτως θα έλεγε κανείς και η βιωσιμότητα της ομάδος που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε ζοφερή και αβέβαιη.

Η απονομή των ευσήμων μετά από μια τέτοιου είδους θετική εξέλιξη είναι το πιο εύκολο πράγμα, καθώς η χαρά και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο κυριαρχούν μέσα στις ψυχές όλων των φίλων της ομάδος, ωστόσο από σήμερα πρέπει να γίνει σαφές σε όλους πώς η ευθύνη του κόσμου απέναντι στην ομάδα και την ιστορία της είναι ακόμη μεγαλύτερη, μιας και οι συμπεριφορές αφέλειας προηγουμένων ετών δεν πρέπει να κάνουν ποτέ ξανά την εμάνιση τους. Τα πάντα στην ζωή κινούνται μέσα στη σφαίρα της νοοτροπίας και για αυτό το λόγο από εδώ και στο εξής πρέπει να άγουμε και να φέρουμε με το σκεπτικό της μακροημέρευσης της ομάδος μη επιτρέποντας τον εξανδραποδισμό της σε ανθρώπους που πιθανόν να προκύψουν στο μέλλον.

Με την παραπάνω αναφορά θέλω να τονίσω πώς το βασικό για την ομάδα σε καμία περίπτωση δεν είναι η υπσαγωγή της σε ένα άρθρο σωτηρίας,αλλά το τι θα γίνει εντός της ομάδος μετά την ένταξη της σε αυτό. Προσωπικά θ΄λω να πιστεύω, να εύχομαι και να ελπίζω πώς από σήμερα τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όμως κάποια στιγμή πρέπει να περ'ασουμε από το στάδιο των ευχολογίων σε αυτό των πράξεων. Η ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι ίσως και κάτι παραπάνω από εμφανές ότι έχει άμεση ανάγκη από εισροή εσόδων και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο πρέπει από σήμερα να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και προδιαγραφές που θα βοηθήσουν στην έλευση ενός επενδυτή ο οποίος με τον ερχομό του όχι μόνο θα αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου προς το καλύτεροο,αλλά θα μπορέσει θεωρώ να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις ενός κόσμου πιστού ο οποίος επιθυμεί όσο τίποτα να δει την ομάδα που αγαπά πρώτιστα να βγαίνει από το βούρκο με τα λασπόνερα και μετέπειτα να πρωταγωνιστεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα όπως και να έχουν τα πράγματα η ψυχολογική ανάταση που έχει επέλθει μετά από αυτήν την εξέλιξη που λύνει τα περισσότερα προβλήματα έχω την αίσθηση ότι και στον τομέα του αγωνιστικού θα δώσει αν μη τι άλλο και έναν άλλον αέρα ο οποίος θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να επικεντρωθούν απερίσπαστοι στο έργο τους, ένα έργο το οποίο δεν θα είναι εύκολο αλλά θεωρώ πώς με την απαιτούμενη προσοχή η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι.

ΥΓ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου