Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Προετοιμασία τέλος!!!

Η προετοιμασία επισήμως τελείωσε και πλέον το μόνο που απέμεινε είναι να δούμε σε μια εβδομάδα από τώρα, τι κατάφερε να φτιάξει ο Χατζηνικολάου με όσα του έδωσαν οι Ηλιάδης και Μούτας.

Τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλαμε εμείς δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο, μιας και άλλο τα φιλικά κι άλλο τα επίσημα. Μπορεί παίχτες που μας εντυπωσίασαν να μην καταφέρουν να ακουμπήσουν τις καλοκαιρινές τους αποδόσεις και από την άλλη να δούμε παίχτες που δεν μας γέμιζαν το μάτι, να δίνουν λύσεις από το πουθενά.
Η ομάδα αριθμητικά είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις.
Ποιοτικά βέβαια δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει το σύνολο, αλλά για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και του Άρη είναι μια χαρά.
Θα μου πείτε, για τα δεδομένα του Άρη ένα τέτοιο ρόστερ είναι ικανοποιητικό;
Όχι. Το όνομα και η ιστορία της ομάδας αξίζουν πολλά περισσότερα. Στο χέρι των παιχτών όμως είναι να αποδείξουν, πως μπορούν να αποτελέσουν τα μελλοντικά πρότυπα του κάθε πιτσιρικά και να μας αναγκάσουν να μην τους θεωρούμε παιδάκια που παίζουν συγκυριακά στον Άρη, άλλα παίχτες που κέρδισαν με την αξία τους μια φανέλα με το σήμα του Θεού!

Ο προπονητής είναι προσωπικός φίλος του προέδρου και προβλέπω πως θα στηριχτεί ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. Είναι όμως στο χέρι του να αποδείξει (κι αυτός) πως όσα αρνητικά έχουν ακουστεί για αυτόν, ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην καριέρα του.

Δεν θέλω να κάνω κριτική στην τακτική ή το σύστημα της ομάδας και θα προσπαθήσω να μην εξαντλήσω την αυστηρότητα μου, στο ξεκίνημα της χρονιάς. Εξάλλου όσες ενστάσεις είχαμε, τις σημειώσαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Άρης φέτος περιμένω να έχει μια άνετη σωτηρία, την οποία θα ήθελα να την εξασφαλίσει στον πρώτο γύρο και να καταφέρει να εξυγιανθεί οικονομικά, έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου να έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε, πρώτα σε εμάς και μετά σε όλους τους άλλους, πως μάθαμε από τα λάθη μας, τιμωρηθήκαμε και πλέον θα είμαστε πιο σοφοί και σοβαροί στις αποφάσεις μας, χωρίς προσωπολατρείες και συναισθηματισμούς, οι οποίοι μας έφτασαν στο σημείο να εμπιστευτούμε όλους αυτούς που διέλυσαν (κυριολεκτικά) τον Άρη.


                                                                          Γιάννης "Zoel" Τραϊανός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου